/react-text react-text: 207 /react-text react-text: 213 /react-text react-text: 228

Pannon Concept Kft.

A minőségi célgépek és szállítópályák gyártója. Minden ami megmunkálóközpont, összeszerelő készülék. További információkért tanulmányozza weblapunkat, vagy forduljon hozzánk bizalommal.

A Pannon Concept Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik megmunkáló központok készülékezésében és átalakításában. Különböző speciális feladatokra egyedi készülékek tervezése és gyártása, a felméréstől egészen a beüzemelésig. Készülékeink, a vevő igényeihez igazítva pneumatikus vagy hidraulikus működtetésűek, melyekhez a legmegbízhatóbb kereskedelmi áruk kerülnek beépítésre (Roemheld, AMF, SMC, Festo).

Vállaljuk továbbá, megmunkáló központok egyedi igényeknek megfelelő átalakítását: (hidraulikus rendszer kiépítését megmunkálóközpontokhoz negyedik, illetve ötödik tengely komplett kiépítését, gépek átprogramozását).

Cégünk vállalja nagyméretű alkatrészek hegesztő és megmunkáló célkészülékeinek elkészítését. Készülékeink a megrendelő igényeinek megfelelően felületkezelve kerülnek szállításra.

Speciális összeszerelő sorok új termékre történő komplett átszerszámozása, a tervezéstől a próbagyártásig. Különféle egyedi speciális alkatrészek gyártása, a kapott rajzdokumentáció alapján.

Ismerje meg cégünket!